Pro

In Airco

Is Maxicool het beste merk op de markt?

In de zomermaanden is een airco een prachtige meerwaarde om zo voor een heerlijke verkoeling te zorgen in uw woning. Maar wist u dat u de airconditioning in de winter nog steeds kunt gebruiken om te verwarmen? Hierdoor kan u het hele jaar door genieten van het ideale binnenklimaat en een optimaal comfort. In deze blog ontdekt u alles over een MaxiCool airco.

Wat is Maxicool?

Eén van de grootste fabrikanten van airconditioners is Maxicool. Dit merk is de ideale keuze als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het merk Maxicool bestaat al een hele tijd en heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige, betaalbare airconditioners te leveren voor de particuliere en zakelijke markten. Ze bieden verschillende soorten modellen aan voor het gehele huis. Deze modellen kunnen niet alleen koelen of verwarmen, maar ook ontvochtigen en ventileren.

Waarom heeft MaxiCool de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Vele twijfelen toch aan de kwaliteit van Chinese producten, maar om u een indruk te geven over MaxiCool, zijn hier een paar feiten opgesomd.

De meeste airco’s worden in China geproduceerd ook bekende merken fabriceren daar. Natuurlijk zijn er kwaliteitsverschillen en zijn er airco’s op de markt die u beter niet kan kopen. Meestal raden we aan om geïmporteerde airco’s te vermijden. Omdat deze worden meestal geproduceerd door kleine fabrikanten in China met weinig of geen kwaliteitsinspecties.

Wist u dat?

I

De fabrikant die de airco’s produceert, heeft een oppervlakte van 2.000 hectare en meer dan 75.000 werknemers.

I

De fabriek produceert er jaarlijks 2 miljoen en exporteert de airco’s over de hele wereld.

I

Deze fabriek is ISO-gecertificeerd en is een van de grootste bedrijven in China.

I

Kwaliteit, garantie en levering van onderdelen zijn van cruciaal belang bij het voortbestaan van zo’n groot bedrijf.

Overal in huis een aangename temperatuur

Pas als de zon begint te schijnen en de temperaturen gaan de hoogte in, dan laten de meeste mensen een airco plaatsen. En een zonwering kan wel helpen, maar als de zomerse hitte aanhoudt, dan lopen zo de temperaturen binnen behoorlijk op.

Daarom is een airco de allerbeste oplossing die u kan toepassen. Maar het is niet alleen geweldig voor de zomermaanden, ook tijdens de wintermaanden komt een airco als geroepen.

Hoe kan een airco helpen bij winterse temperaturen?

Een airco kan u het hele jaar door laten installeren, zo verhoogt u ten alle tijden uw comfort.

De airconditioningsystemen die kunnen verwarmen, vervoeren de warmte van de ene plaats naar een andere door een koelmiddel. De compressietechniek is de basis van de werking bij zo een systeem, dit kan u het eenvoudigst vergelijken met een koelkast. Bij het verwarmen is dit juist een omgekeerd proces, in de buitenlucht wordt de warmte onttrokken en zo weer afgevoerd naar binnen.

Wilt u een MaxiCool aanschaffen?

Afhankelijk van uw situatie en de behoefte die u nodig hebt bij een airco kan het uw keuze uiteraard beïnvloeden.

Airco Meeus vindt MaxiCool een van de betere keuzes op de markt, wellicht is het voor u niet het bekendste merk, maar dit wil niet zeggen dat ze geen goede kwaliteit aanbieden. Bij de aankoop van een MaxiCool airco zou u bij een erkende dealer, zoals Airco Meeus, moeten kijken.

Door de bomen het bos niet kunnen zien?

Vind u het een lastige keuze om af te wegen welke airco het beste bij u zou passen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, wij helpen u graag met de correcte keuze voor een aangenaam temperatuur in huis. Installatie en advies staat bij ons garant, ook voor de onderhoud en dienst na verkoop, kan u bij ons altijd terecht.

Adres

Laurierstraat 11
Mol 2400

0479 21 19 23

E-Mail

jonas@aircomeeus.be