Pro

In Airco

Is Mitsubishi een goede airco?

Een comfortabel gevoel willen doorheen het jaar? Zowel in de zomer als in de wintermaanden?
Vanaf het moment dat de warme dagen opkomst zijn, stijgt de vraag naar een airco alleen maar. Het is sowieso een meerwaarde als u uw huis kunt verkoelen terwijl het buiten ontzettend warm is. Omdat warmte zich in een woning stapelt, is een airco de ideale oplossing voor een heerlijk frisse omgeving. Want liggen zweten in de nacht is voor niemand een pretje. Maar een airco biedt veel meer dan enkel en alleen koelen. Verwarmen en ventileren zijn ook de grootste troeven.

Eerst en vooral hoe werkt een airco?

Het koelmiddel dat in de airco wordt gebruikt, verdampt in het gesloten systeem van de koeler, vervolgens wordt dit gecondenseerd. Tijdens dit verdampingsproces wordt warmte aan de omgeving onttrokken, waardoor de temperatuur daalt. Dit verdampte middel zal aan de hand van de compressor naar de condensor geleid worden, waar het koudemiddel weer condenseert, zo kan de warmte naar buiten worden afgevoerd.

Waarom zou ik voor een Mitsubishi gaan?

I

Deze airco is gekend om zijn geluidloosheid.

I

Uitstekende kwaliteit

I

Voor een geweldige prijs

De stilste airco die er bestaat

De Mitsubishi airconditioner is de meest geluidloze van alle bekende merken. U kunt het geluid van de binnen- of buitenunit amper horen. In vergelijking met veel andere merken is dit een enorm voordeel. De overheid werkt hard aan het aanscherpen van geluidsnormen in woonwijken, met name voor het gebruik van airconditioners.

Het geluidsniveau van Mitsubishi airconditioners ligt tussen 21 en 40 decibel.

Om u een kleine indicatie te geven:

I

Het ritselen van bladeren is ongeveer 20 db

I

Met elkaar praten is 60 db

Beste kwaliteit

De speciale functies van Mitsubishi airco’s zijn eindeloos. Hoewel veel mensen airconditioners combineren met het verkoelen van een ruimte, kunnen ze ook ontvochtigen, verwarmen en ventileren om zo een beter binnenklimaat in uw te hebben.

Uitstekende prijs

Een airco is een investering, maar door alle voordelen op een rij te zetten, is de prijs ten opzichte van de kwaliteit een uitstekende verhouding.
Het grootste voordeel van Mitsubishi airconditioners is het energielabel. De meeste fabrikanten hebben in ieder geval het label A. Veel modellen zijn aangepast aan toekomstige milieuvereisten, waardoor ze zuiniger zijn en emissies die schadelijk zijn voor het milieu worden geëlimineerd.
Uw portemonnee zal later hier ontzettend blij mee zijn!

Wat kost zo een airco?

De prijs van een airco is moeilijk te bepalen als wij niet weten wat uw wensen zijn. Naargelang uw behoeften, kunnen wij voor u een offerte opmaken om zo een prijsindicatie mee te geven. Het is heel belangrijk om zoveel mogelijk info met ons te delen, zodat wij u vele malen gerichter kunnen helpen.

Een Mitsubishi installateur in uw buurt?

Wilt u altijd kunnen genieten van de ideale temperatuur in uw woning?
En als u opzoek bent naar een aannemer in de regio Mol, dan bent u bij ons op het juiste adres. Graag een prijsindicatie te op maat? Dan kan u bij Airco Meeus vrijblijvende een offerte aanvragen!

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij zo snel mogelijk met u contact kunnen opnemen.

Adres

Laurierstraat 11
Mol 2400

0479 21 19 23

E-Mail

jonas@aircomeeus.be